Terug naar alle berichten

Baia Beach Club • "Sandsteps snapt hoe het er op het strand aan toe gaat, dat vind ik echt goed!"

AfterlightImage 8 v4
AfterlightImage 5

13 jaar geleden zijn wij de WOW begonnen en inmiddels hebben wij Baia en The Beach House erbij.

13 jaar geleden is mijn vader de WOW begonnen hiernaast. Mijn tweelingbroertje en ik hebben daar altijd gewerkt terwijl we aan het studeren waren. Zes jaar geleden zijn wij ook mede-eigenaar geworden. Inmiddels hebben we er ook twee zaken bij, namelijk Baia, waar we nu zitten, en The Beach House verderop.

Onze zaken zitten bewust dicht bij elkaar. Dit is heel handig met personeel en voorraad. Ook ons hele team is hierdoor heel hecht. Ons team is door de jaren heen echt een onwijs goed geoliede machine geworden. Daar ben ik best trots op!

AfterlightImage 2 v2

"Hier draait het echt om dineren en dat zie je duidelijk terug!"

Hier dineer je echt, het is geen gewone strandhap meer. Hier draait het om dineren en dat zie je ook duidelijk terug. Bijzondere producten, net even anders dan de rest. Dat werkt, en dat merk je aan de reserveringen.

AfterlightImage 6 v3

"Wij zitten nu zeker 10 jaar bij Sandsteps."

Eerst zaten we ergens anders voor ons personeel. Na twee jaar zijn we toch overgestapt, in eerste instantie omdat de prijs heel scherp is.

Maar ik ben vooral blij met Sandsteps omdat ze echt met je meedenken. Je hebt heel direct contact met ze. Je merkt echt dat zij snappen hoe de horeca, en in het bijzonder de strandhoreca werkt. Daar handelen ze ook echt naar. Je krijgt gelijk iemand aan de telefoon die je kent, met oplossingen komt en deze dezelfde dag nog doorvoert. Dat vind ik gewoon echt heel relaxed. Dus buiten de prijs zou ik Sandsteps omwille van de service ook aanraden!

AfterlightImage 11 v2

"Met Sandsteps valt goed te sparren, we vinden samen altijd de beste manier."

Nu hebben we drie strandtenten, dus zijn we wat groter, maar toen we één strandtent hadden, was dat ook zo. Dat vind ik gewoon echt goed!

Ze snappen het spelletje op het strand: wanneer je veel personeel nodig hebt en wanneer juist niet.

Soms ontdekken we samen nieuwe manieren om dingen sneller en makkelijker te doen. Het is fijn om zo te kunnen werken. We vinden altijd samen de beste manier.

- eigenaar Allard 

 

Heb jij ook zit om bij Baia Beach Club te komen eten?

Reserveer hier!