Salarisadministratie voor de Horeca: Liever zelf je personeel in dienst?

Wij nemen de administratieve rompslomp uit handen. Optimaliseer jouw onderneming met onze gespecialiseerde Salarisadministratie voor de Horeca. Wij regelen de loonverwerking en geven advies op maat. Zodat jij je kunt richten op de groei van je zaak. Bespaar tijd en minimaliseer fouten. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze professionele en efficiënte Salarisadministratie diensten voor de Horeca!

Foto 1 1

Wat is Salarisadministratie?

Salarisadministratie voor de Horeca is de sleutel tot zorgeloos personeelsbeheer. Liever zelf je personeel in dienst? Begrijpelijk! Daarom verzorgt Sandsteps jouw Salarisadministratie. Van loonstroken tot contracten, ziekteverzuim en ontslagafwikkeling. Met onze know-how van Horeca bieden wij advies en houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo ben je onderaan de streep goedkoper uit en houd je meer tijd over voor de leuke kant van het ondernemen!

foto 3 salarisadmin pag

De voordelen van Horeca Salarisadministratie

Houd je graag je personeel, of een gedeelte daarvan zelf in dienst? Dat begrijpen we. In dat geval kan het uitbesteden van de salarisadministratie de ideale oplossing zijn. Ontdek de voordelen voor zowel werknemer als werkgever. Jouw Salarisadministratie goed geregeld met Sandsteps!

  • Rekening gehouden met alle kleine lettertjes 
  • Bespaar op boekhoudkosten
  • Altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving
  • Direct antwoord op al je HR-vragen 
  • Functie- en loonadvies op maat

Waarom Salarisadministratie van Sandsteps?

Wij nemen de last van loonverwerking uit handen.

Sandsteps stelt contracten op, verzorgt loonstroken, geeft advies op het gebied van functiebepaling en de hoogte van het loon. Ook voeren wij mutaties door en regelen het verzuimproces. Jij geeft wekelijks of maandelijks de uren door, wij nemen de rest voor onze rekening.

  • Uw HR-partner
  • Salarisadministratie op orde
  • Bespaar op boekhoudkosten
  • Advies op het gebied van loon en functiebepaling
Foto 2 salarisadmin pag

Sandsteps Salarisadministratie tarieven 

Bij Sandsteps hanteren wij vaste lage tarieven. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid personeel, de leeftijd van de werknemers en de eventuele persoonlijke afspraken die jij onderling met je personeel hebt gemaakt. Maak een vrijblijvende afspraak om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij maken jouw offerte op maat!

Eén adres voor al je personeelszaken. Meer heb
je niet nodig!

Eén adres voor al uw personeelszaken