Terug naar alle berichten

Salarisadministratie Uitbesteden: Dat wil iedere Horecaondernemer!

pexels mikhail nilov 8296991

Als Horecaondernemer ken je de uitdagingen van de branche als geen ander:

Het bieden van topkwaliteit service aan je gasten, het managen van je team en het opbouwen van je bedrijf. Te midden van deze drukte kan de administratieve rompslomp een zware last zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te dragen. Bij Sandsteps begrijpen we de uitdagingen waar je voor staat, en daarom bieden we een oplossing die speciaal is afgestemd op jouw behoeften. 

pexels ketut subiyanto 4353570 3

Waarom Salarisadministratie Uitbesteden?

1.Gemak: Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van gedoe met ingewikkelde berekeningen en regelgeving. Wij begrijpen dat je je liever focust op het runnen van je horecazaak. Daarom nemen wij alles uit handen, van het aanmaken van loonspecifica>es tot het beheren van contracten. Zo kun jij je bezighouden met waar je echt goed in bent: het laten stralen van je zaak. 

2. Efficiëntie: Onze specialisten zijn experts in het verwerken van salarisadministratie. Dankzij hun ervaring en geautomatiseerde systemen verloopt alles soepel en efficiënt. Fouten worden geminimaliseerd en je hoeB je geen zorgen te maken over vertragingen of administratieve rompslomp.

3. Uiteindelijk goedkoper uit: Het uitbesteden van je salarisadministratie kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. Onze scherpe tarieven betekenen dat je geen dure interne expertise hoeB in te huren. Bovendien vermijd je mogelijke boetes en sancties door naleving van wet- en regelgeving, wat op lange termijn geld kan besparen. 

 

pexels shvetsa 5953581 5

Payroll en Salarisadministratie combineren: Dat is pas handig!

Wij begrijpen dat elke horecazaak uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan, waaronder combinaties van Payroll en Salarisadministratie. Of je nu werkt met vaste krachten, flexibele krachten of een mix van beiden, wij hebben de juiste oplossing.

We bieden dezelfde uitgebreide service voor zowel Payroll als Salarisadministratie. Denk aan verzuimregistratie, pensioenregelingen, loonadministratie, cao-toepassingen en meer. Of je nu kiest voor Payroll, Salarisadministratie of een combinatie van beide, bij Sandsteps ben je verzekerd van één betrouwbare HR-partner die je helpt om je personeelsadministratie soepel te laten verlopen. 

pexels jakubzerdzicki 20801620 2 v2

Bij een goed partnerschap hoort ook advies.

Ons doel is om jou als ondernemer te ontzorgen op het gebied van personeelsadministratie. En daar hoort het geven van advies ook bij. Zo sparren we graag met je over welke verloningsconstructie het beste bij jouw zaak past. Maar ook welk salaris per functie gangbaar is. Bij Sandsteps gaan we verder dan alleen administratie: we zijn je partner in groei en succes. 

Wil je meer weten over hoe we jou het beste kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.